Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-13T07:59:16Z | - |
dc.date.available | 2016-05-13T07:59:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НИВиВ "Магарач" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Том XLI, ч. 1 | - |
dc.subject | плоди абрикоса | uk |
dc.subject | концентрація плівкоутворювача | uk |
dc.subject | АОК-М | uk |
dc.title | Товарна якість плодів абрикоса залежно від концентрації плівкоутворювача в складі композиці АОК-М | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.