Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколова, В. М.-
dc.date.accessioned2016-05-13T07:59:16Z-
dc.date.available2016-05-13T07:59:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНИВиВ "Магарач"uk
dc.relation.ispartofseriesВиноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Том XLI, ч. 1-
dc.subjectплоди абрикосаuk
dc.subjectконцентрація плівкоутворювачаuk
dc.subjectАОК-Мuk
dc.titleТоварна якість плодів абрикоса залежно від концентрації плівкоутворювача в складі композиці АОК-Мuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1488.pdf252.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.