Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | - |
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | - |
dc.contributor.author | Yanakov, Valerii | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-22T08:02:33Z | - |
dc.date.available | 2019-02-22T08:02:33Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032 | - |
dc.description.abstract | Статья посвящена анализу интенсификации процесса тестоприготовления, способствующий повышению качеству технологического процесса. Для решения этой проблемы необходимо всестороннее рассмотрение путей сокращения времени обработки теста и способов улучшения качественных показателей | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, Т. 1 (С. 40–47) | - |
dc.subject | энергетический аудит | uk |
dc.subject | закономерность | uk |
dc.subject | контролируемые параметры | uk |
dc.subject | свойства | uk |
dc.subject | тесто | uk |
dc.title | Анализ интенсификации приготовления теста | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
02-Статья-converted.pdf | 302.7 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати базовий опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.