Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.date.accessioned2019-02-22T08:02:33Z-
dc.date.available2019-02-22T08:02:33Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032-
dc.description.abstractСтатья посвящена анализу интенсификации процесса тестоприготовления, способствующий повышению качеству технологического процесса. Для решения этой проблемы необходимо всестороннее рассмотрение путей сокращения времени обработки теста и способов улучшения качественных показателейuk
dc.language.isoruuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, Т. 1 (С. 40–47)-
dc.subjectэнергетический аудитuk
dc.subjectзакономерностьuk
dc.subjectконтролируемые параметрыuk
dc.subjectсвойстваuk
dc.subjectтестоuk
dc.titleАнализ интенсификации приготовления тестаuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
02-Статья-converted.pdf302.7 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.