Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухаренко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСухаренко, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorSuharenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-02-18T07:18:54Z-
dc.date.available2019-02-18T07:18:54Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5898-
dc.description.abstractСтаття про вдосконалення підготовки та підвищення професійного рівня працівників господарств і фермерів, які повинні допомогти вирішити проблеми відродження галузі свинарства в умовах переходу до ринкової економікиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі: збірник науково-методичних праць;-
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectпрацівники господарстваuk
dc.subjectфермериuk
dc.subjectгалузь свинарстваuk
dc.subjectринкова економікаuk
dc.titleУдосконалення підготовки висококваліфікованих спеціалістів зі свинарстваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2008 удосконалення підгот спец із свинарства.pdf2.95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.