Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2019-02-06T09:44:07Z-
dc.date.available2019-02-06T09:44:07Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759-
dc.description.abstractОдним з основних резервів збереження якості і зниження втрат швидкопсувних харчових продуктів є їх консервація холодом. Сучасні технології такої консервації зводяться до послідовно здійснюваних операцій охолоджування, підморожування, заморожування, тривалого зберігання, розморожування і утеплення продуктів перед їх використанням або подальшою переробкою. Кожна з цих операцій має свої тимчасові рамки і принципові особливості і виконується за допомогою спеціального технологічного устаткуванняuk
dc.language.isoukuk
dc.publisher"Елтон-2"uk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;№ 93 (С. 53-55)-
dc.subjectзбереження якостіuk
dc.subjectконсервація холодомuk
dc.subjectпідморожуванняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectтривале зберіганняuk
dc.subjectвакуумний спосіб охолоджуванняuk
dc.subjectзбільшення терміну зберіганняuk
dc.subjectвакуумний насосuk
dc.subjectвакуумна камераuk
dc.titleЕфективність вакуумного охолодження рослинної продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.