Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухаренко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Сухаренко, Елена Ивановна | - |
dc.contributor.author | Suharenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-28T12:36:24Z | - |
dc.date.available | 2019-01-28T12:36:24Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595 | - |
dc.description.abstract | Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ДАУ: біологічно активні речовини в раціонах тварин;№ 2 (23), т. 1 (С. 174 - 178) | - |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | адаптивні реакції організму | uk |
dc.subject | продуктивність качок | uk |
dc.subject | антиоксидантні препарати | uk |
dc.subject | тепловий стрес | uk |
dc.subject | годівля птиці | uk |
dc.subject | вітаміностабілізуючий ефект | uk |
dc.title | Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2008 ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ.pdf | 280.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.