Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухаренко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСухаренко, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorSuharenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-01-28T12:36:24Z-
dc.date.available2019-01-28T12:36:24Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595-
dc.description.abstractАнтиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’ясаuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник ДАУ: біологічно активні речовини в раціонах тварин;№ 2 (23), т. 1 (С. 174 - 178)-
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectадаптивні реакції організмуuk
dc.subjectпродуктивність качокuk
dc.subjectантиоксидантні препаратиuk
dc.subjectтепловий стресuk
dc.subjectгодівля птиціuk
dc.subjectвітаміностабілізуючий ефектuk
dc.titleВплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качокuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2008 ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ.pdf280.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.