ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО |
![]() |
DMYTRO MOTORNYI TAVRIA STATE AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY |
ISSN: 2524-0714
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сушко, Ольга Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сушко, Ольга Викторовна | - |
dc.contributor.author | Sushko, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-24T09:18:02Z | - |
dc.date.available | 2019-01-24T09:18:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5562 | - |
dc.description.abstract | Традиційно застосовуване поняття питомого зносу алмазів пов’язано з загальним об’ємом алмазних зерен, які витрачені на знімання визначеного об’єму оброблюваного матеріалу, тобто він враховує сумарний об’єм зношених зерен та зерен, які випали зі зв’язки. Такий показник не дає відповіді на питання, наскільки ефективно використовуються потенційні різальні властивості алмазних зерен, тобто, яка їх частина зношується, а яка випадає зі зв’язки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЦНТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1–3 листопада 2017 р.);С. 21-22 | - |
dc.subject | обробка синтетичних надтвердих матеріалів | uk |
dc.subject | алмазні зерна | uk |
dc.subject | алмазні круги | uk |
dc.subject | шліфувальні круги | uk |
dc.subject | традиційні способи шліфування | uk |
dc.title | Визначення питомого зносу та коефіцієнту використання потенційних різальних властивостей алмазних зерен шліфувальних кругів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра ТКМ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези,Кировоград.pdf | 123,7 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.