Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5547
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубан, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любов Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любовь Николаевна | - |
dc.contributor.author | Zdorovtseva, Liubov | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-23T08:46:20Z | - |
dc.date.available | 2019-01-23T08:46:20Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5547 | - |
dc.description.abstract | RU: Выяснены изменения жирнокислотного состава липидов мяса гусей во время его хранения при температуре -18 ° С в течение 210 суток. Доказано, что увеличение содержания витамина Е в рационе гусей в 2,0 раза в предубойном периоде (с 35-х до 63-х суток) способствует достоверному торможению процессов дезактивации эндогенных антиоксидантов в мясе гусей и стабилизации общего уровня ненасыщенности жирных кислот липидов мяса во время его низкотемпературного хранения. EN: Found changes in lipid fatty acid composition o f meat geese during storage at -18 °C for 210 days. It is proved that the increase o f vitamin E in the diet o f geese in 2.0 limes in the period prior to slaughter (with 35-s to 63 days), there exists a significant way o f inhibiting the processes o f deactivation o f endogenous antioxidants in meat geese and stabilize the overall level of unsaturated fatty acids in the lipids o f meat during its low-temperature storage | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальные проблемы современного птицеводства: материалы XIII Украинской конференции с международным участием, 17-20 сентября 2012 р.: збірка матеріалів;С. 391-396 | - |
dc.subject | липопероксидация | uk |
dc.subject | витамин Е | uk |
dc.subject | ТБК-активные продукты | uk |
dc.subject | жирнокислотный состав | uk |
dc.subject | незаменимые кислоты | uk |
dc.subject | lipid peroxidation | uk |
dc.subject | vitamin E | uk |
dc.subject | TBA-active products | uk |
dc.subject | the fatty acid compostion | uk |
dc.subject | essential acids | uk |
dc.title | Вплив вітаміну Е на зміни жирнокислотного складу ліпідів м’яса гусей під час його низькотемпературного зберігання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5 (не копируется).pdf | 6.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.