Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цемашко, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-18T12:18:23Z | - |
dc.date.available | 2018-12-18T12:18:23Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438 | - |
dc.description.abstract | UK: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників м’яса птиці на світовому ринку, проблеми та перспективи їх розвитку. RU: Рассмотрены основные направления повышения конкурентоспособности отечественных производителей куриного мяса на международном рынке, проблемы и перспективы их развития. EN: The substantive ways of the competitiveness strengthening of national chicken meat producers in the world market, problems and prospects of their development are revealed in the article. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародні економічні відносини та розвиток міжнародного бізнесу за сучасних умов глобалізації світогосподарських зв’язків : збірник статей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених;С. 172-174 | - |
dc.subject | світовий ринок | uk |
dc.subject | ринок м'яса птиці | uk |
dc.subject | види м’яса | uk |
dc.title | Оцінка ринкового потенціалу підприємства для посилення його конкурентних позицій на міжнародному ринку м’яса птиці | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-172-174.pdf | 355.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.