Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦемашко, Ю. М.-
dc.date.accessioned2018-12-18T12:18:23Z-
dc.date.available2018-12-18T12:18:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438-
dc.description.abstractUK: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників м’яса птиці на світовому ринку, проблеми та перспективи їх розвитку. RU: Рассмотрены основные направления повышения конкурентоспособности отечественных производителей куриного мяса на международном рынке, проблемы и перспективы их развития. EN: The substantive ways of the competitiveness strengthening of national chicken meat producers in the world market, problems and prospects of their development are revealed in the article.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та розвиток міжнародного бізнесу за сучасних умов глобалізації світогосподарських зв’язків : збірник статей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених;С. 172-174-
dc.subjectсвітовий ринокuk
dc.subjectринок м'яса птиціuk
dc.subjectвиди м’ясаuk
dc.titleОцінка ринкового потенціалу підприємства для посилення його конкурентних позицій на міжнародному ринку м’яса птиціuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-172-174.pdf355.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.