Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрус, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorПрус, Юрий Александрович-
dc.contributor.authorPrus, Yurii-
dc.date.accessioned2018-12-06T07:31:50Z-
dc.date.available2018-12-06T07:31:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5224-
dc.description.abstractUK: Управління ефективністю виробництва в діяльності підприємств виступає об‘єктивною вимогою та повинне базуватися на якісному економічному аналізі. Сучасний кризовий стан економіки України характеризується коливанням рівня економічної ефективності виробництва різних видів сільськогосподарської продукції – від прибутковості до збитковості. Це може призводити до ускладнень в інтерпретації показників, що характеризують динаміку прибутковості чи збитковості. Мова йдеться про відхилення звітного рівня ряду динаміки від його базисного рівня в умовах, коли один з рівнів характеризує прибуток, а інший – збиток. EN: It is proved that at the analysis of dynamics of profit (loss) their subtraction has the economic maintenance.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матер. міжнар. наук.-практ. конф., (м. Мелітополь, 7-14 квітня 2015 р.);Т. 3 Економічні науки (С. 9-11)-
dc.subjectприбуткиuk
dc.subjectзбиткиuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectвиробництво сільськогосподарської продукціїuk
dc.subjectprofituk
dc.subjectlossuk
dc.subjectdynamicsuk
dc.subjectdeviationsuk
dc.titleАспекти методики аналізу економічної ефективності виробництва сіьськогосподарської продукції в умовах прибутковості та збитковостіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Геоекологія та землеустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-9-11.pdf409.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.