Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутко, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Скляр, Олександр Григорович | - |
dc.contributor.author | Скляр, Александр Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Skliar, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Рогач, Юрій Петрович | - |
dc.contributor.author | Рогач, Юрий Петрович | - |
dc.contributor.author | Rohach, Yurii | - |
dc.contributor.author | Головін, С. В. | - |
dc.contributor.author | Бутко, В. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-28T09:04:00Z | - |
dc.date.available | 2018-11-28T09:04:00Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику визначення поняття «гігієна праці», «виробнича санітарія» наведено не лише з позицій сучасної медичної науки, а й у трактовці Міжнародної організації праці (МОП) та Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Сформульовані мета, завдання і методи гігієни праці. Послідовно і детально викладено матеріал, який стосується формування гігієнічних умов праці на виробництві: дана сучасна класифікація чинників виробничого середовища і чинників трудового процесу, висвітлені принципи регламентування (гігієнічного нормування) шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Посібник містить відомості про законодавчу і нормативно-методичну документацію, яка допоможе фахівцям здійснювати контролюючі і оздоровчі профілактичні заходи в галузі гігієни і охорони праці. Інформаційно-навчальний посібник «Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів» призначений в першу чергу для експертів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, інженерів з охорони праці, студентів факультетів переробки сільськогосподарської продукції. Він може бути корисним для інших фахівців, які в своїй професійній діяльності займаються питаннями гігієни та охорони праці у промислових та реформованих сільськогосподарських підприємствах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;240 с. | - |
dc.subject | гігієна охорони праці | uk |
dc.subject | виробнича санітарія | uk |
dc.subject | гігієнічне нормування | uk |
dc.subject | посібник | uk |
dc.subject | переробка м'ясопродуктів | uk |
dc.subject | класифікація чинників виробничого середовища | uk |
dc.subject | оздоровчі профілактичні заходи | uk |
dc.subject | безпека праці | uk |
dc.title | Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м’ясних продуктів: навчальний посібник | uk |
dc.type | Book | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
69 Скляр Олександр Григорович.pdf | 445.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.