Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБутко, Д. А.-
dc.contributor.authorСкляр, Олександр Григорович-
dc.contributor.authorСкляр, Александр Григорьевич-
dc.contributor.authorSkliar, Oleksandr-
dc.contributor.authorРогач, Юрій Петрович-
dc.contributor.authorРогач, Юрий Петрович-
dc.contributor.authorRohach, Yurii-
dc.contributor.authorГоловін, С. В.-
dc.contributor.authorБутко, В. Д.-
dc.date.accessioned2018-11-28T09:04:00Z-
dc.date.available2018-11-28T09:04:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику визначення поняття «гігієна праці», «виробнича санітарія» наведено не лише з позицій сучасної медичної науки, а й у трактовці Міжнародної організації праці (МОП) та Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Сформульовані мета, завдання і методи гігієни праці. Послідовно і детально викладено матеріал, який стосується формування гігієнічних умов праці на виробництві: дана сучасна класифікація чинників виробничого середовища і чинників трудового процесу, висвітлені принципи регламентування (гігієнічного нормування) шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Посібник містить відомості про законодавчу і нормативно-методичну документацію, яка допоможе фахівцям здійснювати контролюючі і оздоровчі профілактичні заходи в галузі гігієни і охорони праці. Інформаційно-навчальний посібник «Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів» призначений в першу чергу для експертів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, інженерів з охорони праці, студентів факультетів переробки сільськогосподарської продукції. Він може бути корисним для інших фахівців, які в своїй професійній діяльності займаються питаннями гігієни та охорони праці у промислових та реформованих сільськогосподарських підприємствах.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий будинок Мелітопольської міської друкарніuk
dc.relation.ispartofseries;240 с.-
dc.subjectгігієна охорони праціuk
dc.subjectвиробнича санітаріяuk
dc.subjectгігієнічне нормуванняuk
dc.subjectпосібникuk
dc.subjectпереробка м'ясопродуктівuk
dc.subjectкласифікація чинників виробничого середовищаuk
dc.subjectоздоровчі профілактичні заходиuk
dc.subjectбезпека праціuk
dc.titleВимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м’ясних продуктів: навчальний посібникuk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69 Скляр Олександр Григорович.pdf445.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.