Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorМорохіна, Ю. П.-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевна-
dc.contributor.authorKalytka, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-11-23T08:01:48Z-
dc.date.available2018-11-23T08:01:48Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4972-
dc.description.abstractДосліджено особливості антиоксидантного гомеостазу великого і ромбовидного відділів головного мозку, печінки, серця, шлунку, м'язів гусей в ембріогенезі та ранньому постнатальному періоді. Проведено корелятивний аналіз змін вмісту ТБК-активних продуктів, антиокиснювальноі активності та активності основних АО ферментів (СОД, КТ, ГП) і досліджуваних тканин в онтогенезі. Встановлено високий рівень корелятивного зв'язку між органною динамікою СОД- і КТ-активностей. Показано специфічність змін ГП- активності печінки. Встановлено, що введення препарату дистиноп до раціону гусей дослідної групи стимулює систему А03 тканин мозку, печінки і серця і в цілому позитивно впливає на ріст птахів. Однак, у тканинах шлунку встановлено зниження антиокиснювальноі активності.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауково-технічний бюлетень Інституту біології тварин;Вип. 5, № 3 (С. 13–20)-
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectсистеми антиоксидантного захисту (АОЗ)uk
dc.subjectгусиuk
dc.subjectТБК-активні продуктиuk
dc.subjectліпопероксидаціяuk
dc.subjectдистинолuk
dc.subjectсупероксидднсмутазна активністьuk
dc.subjectкаталазна активністьuk
dc.titleТканинна специфічність впливу антиоксидантного препарату дистинол на гусейuk
dc.title.alternativeTissue-specificity of influence of antioxidant preparation distinol on geeseuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf476.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.