Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасько, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Герасько, Татьяна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Herasko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-20T13:20:18Z | - |
dc.date.available | 2018-11-20T13:20:18Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849 | - |
dc.description.abstract | Цукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захисту | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Серія «Агрономія», Вип. 180 (С. 172-177) | - |
dc.subject | органічне садівництво | uk |
dc.subject | персик | uk |
dc.subject | якість плодів | uk |
dc.subject | врожайність | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.title | Вплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персика | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.