Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2018-11-20T13:20:18Z-
dc.date.available2018-11-20T13:20:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849-
dc.description.abstractЦукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захистуuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Серія «Агрономія», Вип. 180 (С. 172-177)-
dc.subjectорганічне садівництвоuk
dc.subjectперсикuk
dc.subjectякість плодівuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.titleВплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персикаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf152.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.