Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849
Title: Вплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персика
Authors: Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Keywords: органічне садівництво;персик;якість плодів;врожайність;рентабельність
Issue Date: 2012
Series/Report no.: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Серія «Агрономія», Вип. 180 (С. 172-177)
Abstract: Цукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захисту
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf152.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.