Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2018-11-20T09:12:25Z-
dc.date.available2018-11-20T09:12:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4836-
dc.description.abstractUK: Стаття присвячена удосконаленню технології виробництва аерованих заморожених продуктів та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих аерованих соків з м'якоттю та наповнювачами. EN: The article is devoted to the improvement of the technology of production of aerated frozen products and presents options for improving the method of preservation using the rapid freezing and long-term low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable aeration juices with pulp and fillers.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОЛДІ-ПЛЮСuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 6 (С. 124-133)-
dc.subjectвиробництво аерованих заморожених продуктівuk
dc.subjectтривале низькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectМелітопольський черешневий заморожений фасований сікuk
dc.subjectяблучний сік з волоськими горіхамиuk
dc.subjectМелітопольський моркв'яно-гарбузовий сік з грушею та цукатамиuk
dc.subjectМелітопольський сливовий сік з вином «Бесараб» та родзинкамиuk
dc.subjectproduction of aerated frozen productsuk
dc.subjectlong-term low-temperature storageuk
dc.subjectMelitopol’s cherry frozen packed juiceuk
dc.subjectapple juice with walnutsuk
dc.subjectMelitopol’s carrot-pumpkin juice with pear and candied fruitsuk
dc.subjectMelitopol’s plum juice with wine "Besarab" and raisinsuk
dc.titleВиробництво аерованих заморожених продуктівuk
dc.title.alternativeProduction aerated frozen productsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-124-133.pdf551.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.