Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДашивець, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorДашивец, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorDashyvets, Halyna-
dc.contributor.authorНовик, Олексій Юлійович-
dc.contributor.authorНовик, Алексей Юльевичuk
dc.contributor.authorNovyk, Oleksiiuk
dc.date.accessioned2018-10-18T06:37:48Z-
dc.date.available2018-10-18T06:37:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4635-
dc.description.abstractUK: Роботу присвячено дослідженню способу виміру вмісту продуктів зносу в мастилі для отримання інформації про технічний стан двигуна в процесі експлуатації. RU: В работе исследован способ измерения содержимого продуктов износа в масле для получения информации о техническом состоянии двигателя в процессе эксплуатации. EN: The work is dedicated to the research method of measuring the content of wear products in lubricant for information about technical condition of the engine during operation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник ТДАТУ;Вип. 5, т. 1 (С. 140-145)-
dc.subjectмоторне мастилоuk
dc.subjectспектральний аналізuk
dc.subjectхарактерні елементиuk
dc.subjectграничні значенняuk
dc.subjectтарувальні графікиuk
dc.titleКонтроль технічного стану двигунів методом спектрального аналізу моторного мастилаuk
dc.title.alternativeКонтроль технического состояния двигателей методом спектрального анализа моторного маслаuk
dc.title.alternativeTechnical control of engines method of spectral analysis of motor oilsuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-144-149.pdf178.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.