Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арестов, А. Ю. | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Александр Петрович | - |
dc.contributor.author | Lomeiko, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-16T10:52:32Z | - |
dc.date.available | 2018-10-16T10:52:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617 | - |
dc.description.abstract | Однією з основних задач сьогодення є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Це залежить, насамперед, від якості зберігання продукції. Було встановлено, що при швидкому охолодженні рослинної сировини, хіміко-біологічні процеси протікають менш інтенсивно. А аналіз існуючих способів охолодження показав, що найбільш ефективно використовувати вакуумне охолодження рослинної сировини. One o f the prim ary goals o f present time is population maintenance with a qualitative foodstuff. It depends first o f all on quality o f storage o f production. It has been defined, that at fa st cooling o f vegetative raw materials, chemical and biological processes proceed less intensively. The analysis o f existing ways o f cooling has shown what most effectively to use vacuum cooling o f vegetative raw materials. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ОНАХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Современные проблемы холодильной техники и технологии: тезисы док. Междунар. науч.-техн. конференции(Одесса, 17-20 мая 2011 г.);С. 120-122 | - |
dc.subject | вакуумний охолоджувач | uk |
dc.subject | режими охолодження | uk |
dc.subject | рослинна сировина | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | строки споживання | uk |
dc.subject | строки переробки | uk |
dc.subject | соковіддача плодів черешні | uk |
dc.title | Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ломейко О. П. Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.