Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2018-10-10T11:45:54Z-
dc.date.available2018-10-10T11:45:54Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4554-
dc.description.abstractUK: Розглянуто зміни смакових якостей яблук після тривалого зберігання за обробки їх антиоксидантними композиціями. Встановлено, що передзбиральна обробка антиоксидантною композицією АОК-М дає змогу знизити темпи руйнування кислот у плодах на 7,9-48,0% та цукрів на 1,2-4,0% залежно від помологічного сорту. RU: Рассмотрены изменения вкусовых качеств яблок, обработанных антиоксидантными композициями, после длительного хранения. Установлено, что предуборочная обработка антиоксидантной композицией АСЖ-М снижает темпы разрушения кислот в плодах на 7,9-48,0% и сахаров на 1,2-4,0% в зависимости от помологического сорта. EN: The apples taste qualities changes after longterm storage with treatment by antioxidants compositions are considered in the article. It is set that antioxidant condosition treatment allows to slow down acids destruction temps in fruits on 7,948,0% and sugars on 1,2-4,05% depending on sort pomology.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛНАУuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Львівського національного аграрного університету;№ 14 (2) (С. 181-185)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectорганічні кислотиuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectсахарокислотний індексuk
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectорганические кислотыuk
dc.subjectсахараuk
dc.subjectсахарокислотный индексuk
dc.subjectдегустационная оценкаuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectorganic acidsuk
dc.subjectsugaruk
dc.subjectsugar - acids indexuk
dc.subjecttasting markuk
dc.titleЗміни смакових якостей яблук під час тривалого зберіганняuk
dc.title.alternativeИзменения вкусовых качеств яблок в процессе длительного храненияuk
dc.title.alternativeApples qualities taste change at the longterm storageuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf419.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.