Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2018-10-10T11:20:08Z-
dc.date.available2018-10-10T11:20:08Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552-
dc.description.abstractUK: Застосування антиоксидантної композиції АКМ дозволяє знизити швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні. EN: Application of antioxidant composition АКМ allows to reduce speed oxidation restoration processes in the garden- stuft's of apple-tree.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВиноградарство і виноробство: збірник наукових праць НІВіВ «Магарач»;Том ХУ, ч. 1 (С. 54-55)-
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectінтенсивність диханняuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectтитровані кислотиuk
dc.subjectзберігання яблукаuk
dc.titleВплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуніuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf362.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.