Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байбєрова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Байберова, Светлана Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Bayberova, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-10T11:20:08Z | - |
dc.date.available | 2018-10-10T11:20:08Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552 | - |
dc.description.abstract | UK: Застосування антиоксидантної композиції АКМ дозволяє знизити швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні. EN: Application of antioxidant composition АКМ allows to reduce speed oxidation restoration processes in the garden- stuft's of apple-tree. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Виноградарство і виноробство: збірник наукових праць НІВіВ «Магарач»;Том ХУ, ч. 1 (С. 54-55) | - |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | інтенсивність дихання | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | титровані кислоти | uk |
dc.subject | зберігання яблука | uk |
dc.title | Вплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.