Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.date.accessioned2018-10-10T11:11:16Z-
dc.date.available2018-10-10T11:11:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4551-
dc.description.abstractRU: в статье рассмотрен вопрос определения направления соответствия энергетического воздействия на перемешиваемое сырье в тестомесильных машинах по реализации процессов перемешивания теста. Найден промежуток варьирования параметров Ропт, который дает возможность, опираясь на выбранные критерии КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ., достичь заданного уровня реализации технологий производства хлебопекарных, макаронных и кондитерских изделий в корабельных условиях эксплуатации тестомесильных машин. UK: в статті розглянуто питання визначення напрямку відповідності енергетичного впливу на перемішувати сировину в тістомісильних машинах з реалізації процесів перемішування тіста. Знайдений проміжок варіювання параметрів Ропт, який дає можливість, опираючись на обрані критерії КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ., досягти заданого рівня реалізації технологій виробництва хлібопекарських, макаронних і кондитерських виробів в корабельних умовах експлуатації тістомісильних машин. EN: The article touches on a question of determining the direction of the respective energy impact on the stirred raw materials in mixing machine for mixing the test implementation processes. We found a gap between parameters Ропт when different criteria is used КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ which provides an opportunity to achieve a given level of implementation of technologies bakery, pasta and confectionery products in the ship's conditions when kneading machines is utilized.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 68-76)-
dc.subjectкорабльuk
dc.subjectтестомесильная машинаuk
dc.subjectтехнология замеса тестаuk
dc.subjectварьированиеuk
dc.subjectфакторuk
dc.subjectусловияuk
dc.subjectограниченияuk
dc.titleАдаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатацииuk
dc.title.alternativeАдаптація тістомісильних машин до корабельних умов експлуатаціїuk
dc.title.alternativeAdaptating kneading machine to the ship's operating conditionsuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-68-76.pdf619.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.