Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2018-10-10T08:49:19Z-
dc.date.available2018-10-10T08:49:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4546-
dc.description.abstractUK: Дану роботу присвячено вивченню та науковому обґрунтуванню впливу антиоксидантних композицій на кінетику інтенсивності дихання при тривалому зберіганні плодів яблуні. Встановлено, що обробка плодів яблуні антиоксидантними композиціями істотно зменшує кількість виділеного вуглекислою газу та біологічного тепла протягом всього періоду зоерігання, незалежно від їх сортових особливостей. RU: Данная работа посвящена изучению и научному обоснованию влияния антиоксидантных композиций на кинетику интенсивности дыхания при длительном хранении плодов яблони. Установлено, что обработка плодов яблони антиоксидантными композициями существенно уменьшает количество выделенного углекислого газа и биологического тепла в течение всего периода хранения, независимо от их сортовых особенностей. EN: This work is devoted to the study and scientific substantiation of the influence of antioxidant compositions on the kinetics of respiration rate during the long storage of apple fruits. It is found that the processing of apple fruits by antioxidant composition significantly reduces the number of carbon dioxide emissions and the biological warmth during the period of the storage, regardless of their the varietal characteristics.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 150-156)-
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectінтенсивність диханняuk
dc.subjectтепловиділенняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectбутилгідрокситолуолuk
dc.subjectдиметилсульфоксидuk
dc.subjectрутинuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.titleКінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиuk
dc.title.alternativeКинетика интенсивности дыхания плодов яблони при обработке антиоксидантными композициямиuk
dc.title.alternativeThe kinetics of the intensity of respiration of apple fruit during processing by antioxidant compositionsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf885.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.