Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-10-08T08:50:20Z-
dc.date.available2018-10-08T08:50:20Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502-
dc.description.abstractРобота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТАuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 44 (С.101-106)-
dc.subjectфлюїдизаційний апаратuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectвологовмістuk
dc.subjectпсевдозрідженняuk
dc.subjectшвидкість повітряuk
dc.titleВплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апаратуuk
dc.title.alternativeInfluence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing deviceuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.