Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарусова, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorТарусова, Наталья Васильевна-
dc.contributor.authorTarusova, Natalia-
dc.contributor.authorКущенко, М. В.-
dc.date.accessioned2018-09-18T12:42:10Z-
dc.date.available2018-09-18T12:42:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436-
dc.description.abstractОчікувана тривалість життя в середньому в Україні майже на 10-12 років нижча, ніж в економічно розвинених країнах Європи. Серед причин смерті провідне місце посідають хвороби системи кровообігу, розвиток яких значною мірою пов'язаний з порушенням харчування. Збільшується значимість хвороб органів травлення, як причини смертності населення. Стандартизований за віком рівень смертності від хвороб органів травлення в Україні в 2015 році перевищував на 45% показник Євросоюзу.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);С. 67-
dc.subjectохорона здоров’яuk
dc.subjectякість продуктів харчуванняuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectзразки шоколадуuk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectгенетична безпекаuk
dc.subjectзберігання продукціїuk
dc.titleЕкологічні аспекти якості продуктів харчування у торгівельній мережі міста Мелітополяuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Геоекологія та землеустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-67-67.pdf259.7 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.