Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4422
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-17T12:26:58Z | - |
dc.date.available | 2018-09-17T12:26:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4422 | - |
dc.description.abstract | Сучасний підхід передбачає запровадження безперервного холодильного ланцюга на шляху від виробництва до реалізації. Першою ланкою є швидке охолодження продукції ще в полі, відразу після збору врожаю. Наступним етапом є транспортування в умовах охолодження, зберігання в охолодженому стані на оптових базах, в роздрібних торгових мережах і також, в домашніх умовах. Температурний оптимум зберігання для кожного виду плодів та овочів коливається у широких межах і залежить від комплексу факторів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); | - |
dc.subject | плодоовочева продукція | uk |
dc.subject | запровадження безперервного холодильного ланцюга | uk |
dc.subject | охолодження продукції | uk |
dc.subject | вологість повітря | uk |
dc.subject | пошкодження етиленом | uk |
dc.subject | зберігання в контрольованій газовій атмосфері | uk |
dc.title | Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-58-58.pdf | 258.25 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.