Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorЄфіменко, Лілія Василівна-
dc.contributor.authorЕфименко, Лилия Васильевна-
dc.contributor.authorYefimenko, Liliia-
dc.date.accessioned2018-09-17T08:42:54Z-
dc.date.available2018-09-17T08:42:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4420-
dc.description.abstractЗберігання та переробка продукції рослинництва одні з найважливіших елементів агропромислового комплексу України, саме тому існує постійна необхідність модернізації та удосконалення цих галузей. Впровадження та розробка інноваційних технологій зберігання може сприяти значному поліпшенню стану розвитку сільського господарства нашої країни. Охолодження вважається одним із найбільш важливих кроків у післязбиральному ланцюзі обробки сільськогосподарської продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);-
dc.subjectзберігання продукції рослинництваuk
dc.subjectпереробка продукції рослинництваuk
dc.subjectохолодження сільськогосподарської продукціїuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectорганолептичні властивості плодів черешніuk
dc.subjectвакуумне охолодження плодів черешніuk
dc.titleТехнологія вакуумного охолодження плодів черешніuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-50-50.pdf267.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.