Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorЛебідь, М. Р.-
dc.date.accessioned2018-09-17T08:30:38Z-
dc.date.available2018-09-17T08:30:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4419-
dc.description.abstractПерспективним напрямком зниження енергетичних витрат процесу, при забезпеченні нормативно обгрунтованного ступеню гомогенізації являють собою струминні гомогенізатори, принцип дії яких заснований на створенні максимальної різниці між швидкостями дисперсійної і дисперсної фаз продукту. Цей принцип було реалізовано в лабораторній установці струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectдисперсністьuk
dc.subjectструминні гомогенізаториuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectкритерій Вебераuk
dc.subjectмолочна емульсіяuk
dc.subjectзнежирене молокоuk
dc.titleОбгрунтування коефіціенту струминної гомогенізаціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-46-46.pdf258.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.