Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4418
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-17T08:12:57Z | - |
dc.date.available | 2018-09-17T08:12:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4418 | - |
dc.description.abstract | Висока вологоутримуюча здатність плодів є одним з важливих показників якісного стану рослинної тканини замороженої сировини. Здатність зв’язувати та утримувати воду за даними багатьох науковців є важним параметром при визначенні потенційних можливостей культури до заморожування та зберігання плодової продукції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); | - |
dc.subject | вологоутримуюча здатність плодів | uk |
dc.subject | втрати клітинного соку | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | заморожування розсипом | uk |
dc.subject | переробка плодів | uk |
dc.subject | швидке заморожування плодів | uk |
dc.title | Динаміка величини втрати клітинного соку дефростованими плодами черешні пізніх сортів при різних термінах зберігання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Геоекологія та землеустрій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-45-45.pdf | 269.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.