Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.date.accessioned2018-09-14T11:46:58Z-
dc.date.available2018-09-14T11:46:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415-
dc.description.abstractЗастосування антиоксидантної композиції дозволяє продовжити тривалість зберігання плодів томата до 70 діб для бланжевого та бурого ступенів стиглості, до 50 діб для плодів червоного ступеня стиглості проти 30 діб зберігання контрольних плодів. Вихід стандартної продукції становить 82,8…87,2 % залежно від року проведення досліджень та ступеня стиглості плодів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectсорт Рио Гранде Оригиналuk
dc.subjectсорт Новачокuk
dc.subjectтривалість зберігання томатівuk
dc.subjectантиоксидантні композиціїuk
dc.subjectтоварна якість плодівuk
dc.titleВплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантамиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-42-42.pdf258.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.