Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Важенкова, В. К. | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-14T08:47:14Z | - |
dc.date.available | 2018-09-14T08:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414 | - |
dc.description.abstract | Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); | - |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | ковбаси | uk |
dc.subject | ферментований рис | uk |
dc.subject | білкові продукти | uk |
dc.subject | горохіва паста | uk |
dc.subject | режими термообробки і зберігання ковбаси | uk |
dc.title | Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-40-40.pdf | 258.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.