Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФазилова, Е. С.-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorДолгова, С. В.-
dc.date.accessioned2018-09-11T12:58:14Z-
dc.date.available2018-09-11T12:58:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4384-
dc.description.abstractПороди кісточкових культур, що рекомендовані для вирощування в певних кліматичних зонах, а також інтродуковані з інших зон, в умовах глобального потепління півдня України на сучасному етапі досліджень потребують додаткової біохімічної оцінки в сортовому розрізі. Особливе місце на півдні України займає черешня. Нині більше 50 сортів, створених селекціонерами станції зрошуваного садівництва ім. М.Ф. Сидоренка НУААН, становлять 60% районованого сортименту України, багато з них перевершують світові аналоги. Біохімічна оцінка плодів сортів черешні з метою підбору останніх з високими показниками для реалізації в свіжому вигляді та подальшої переробки шляхом заморожування є вельми актуальною.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherГрінь Д. С.uk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник : науковий журнал;Вип. 88-
dc.subjectпороди кісточкових культурuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectстанція садівництва им. М. Ф. Сидоренка НУААНuk
dc.subjectплоди сортів Космічнаuk
dc.subjectсорт Сюрпризuk
dc.subjectсорт Міражuk
dc.subjectсорт Оріонuk
dc.subjectсорт Мелітопольська чорнаuk
dc.subjectсорт Празднічнаuk
dc.subjectчерешні півдня Степової зони Україниuk
dc.subjectвміст титрованих кислотuk
dc.titleАналіз біохімічних показників свіжих плодів черешні, що вирощені в умовах півдня Україниuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра Геоекологія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_com-195-198.pdf332.75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.