Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.date.accessioned2018-08-13T09:15:23Z-
dc.date.available2018-08-13T09:15:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20)-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectперецьuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectопадиuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectперецuk
dc.subjectосадкиuk
dc.subjectкаротиноидыuk
dc.subjectсахараuk
dc.subjecttomatoеsuk
dc.subjectpеppеrsuk
dc.subjecttеmpеraturеuk
dc.subjectsugarsuk
dc.titleФормування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовuk
dc.title.alternativeФормирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условийuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf354.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.