Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-13T09:15:23Z | - |
dc.date.available | 2018-08-13T09:15:23Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20) | - |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | перець | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | опади | uk |
dc.subject | каротиноїди | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | перец | uk |
dc.subject | осадки | uk |
dc.subject | каротиноиды | uk |
dc.subject | сахара | uk |
dc.subject | tomatoеs | uk |
dc.subject | pеppеrs | uk |
dc.subject | tеmpеraturе | uk |
dc.subject | sugars | uk |
dc.title | Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов | uk |
dc.title.alternative | Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.