Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.date.accessioned2018-07-25T11:47:41Z-
dc.date.available2018-07-25T11:47:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345-
dc.description.abstractUK: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖНАУ;№ 2 (27)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплоди томатуuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectдинамікаuk
dc.subjectвуглеводний комплексuk
dc.subjectполісахаридиuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectфруктозаuk
dc.subjectглюкозаuk
dc.titleДинаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf151.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.