Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.date.accessioned2018-07-25T11:33:25Z-
dc.date.available2018-07-25T11:33:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць ВНАУ: сільськогосподарські науки;№ 7 (47)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплоди томатуuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectмікробіологічні хворобиuk
dc.subjectфізіологічні розладиuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectплоды томатаuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectмикробиологические болезниuk
dc.subjectфизиологические расстройстваuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjecttomato fruitsuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectmicrobiological diseasesuk
dc.subjectphysiological disordersuk
dc.titleВплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганніuk
dc.title.alternativeВлияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при храненииuk
dc.title.alternativeЕffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storageuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf403.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.