Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T11:33:25Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T11:33:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць ВНАУ: сільськогосподарські науки;№ 7 (47) | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | плоди томату | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | мікробіологічні хвороби | uk |
dc.subject | фізіологічні розлади | uk |
dc.subject | хранение | uk |
dc.subject | плоды томата | uk |
dc.subject | антиоксиданты | uk |
dc.subject | микробиологические болезни | uk |
dc.subject | физиологические расстройства | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | tomato fruits | uk |
dc.subject | antioxidants | uk |
dc.subject | microbiological diseases | uk |
dc.subject | physiological disorders | uk |
dc.title | Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні | uk |
dc.title.alternative | Влияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при хранении | uk |
dc.title.alternative | Еffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storage | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.