Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.date.accessioned2018-07-25T11:07:56Z-
dc.date.available2018-07-25T11:07:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341-
dc.description.abstractEN: The influence complex antioxidants X + D + L on dynamics of phenolic substances in peppers, tomatoes, cucumbers and zucchini are investigated at storage. Established that antioxidant treatment inhibits the synthesis and decomposition of phenolic compounds that retard the ripening process and enhances the biological value of vegetables.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Т.162, ч.1-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectперецьuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectpepperuk
dc.subjecttomatoesuk
dc.subjectcucumbersuk
dc.subjectzucchiniuk
dc.subjectphenolic substancesuk
dc.titleДинаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf145.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.