Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T11:07:56Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T11:07:56Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341 | - |
dc.description.abstract | EN: The influence complex antioxidants X + D + L on dynamics of phenolic substances in peppers, tomatoes, cucumbers and zucchini are investigated at storage. Established that antioxidant treatment inhibits the synthesis and decomposition of phenolic compounds that retard the ripening process and enhances the biological value of vegetables. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Т.162, ч.1 | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | перець | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | огірки | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | antioxidants | uk |
dc.subject | pepper | uk |
dc.subject | tomatoes | uk |
dc.subject | cucumbers | uk |
dc.subject | zucchini | uk |
dc.subject | phenolic substances | uk |
dc.title | Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.