Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T10:47:50Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T10:47:50Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340 | - |
dc.description.abstract | UK: Розглянуто вплив обробки антиоксидантним препаратом АКМ на тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка. EN: The influence of AKM antioxidant treatment on the duration of storage and yield marketable products of cucumbers hybrids F1 Masha and Aphina at a storage temperature of 6 and 8 °C was investigated. Found that the use of exogenous antioxidants can increase the duration of cucumber fruit storage on 7 days, reduce the natural loss of weight by 67,8% and increase the yield of marketable products to 89,1 – 92,5%. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові доповіді НУБіП;№ 6 (28) | - |
dc.subject | огірки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | товарна якість | uk |
dc.subject | природна втрата маси | uk |
dc.subject | температура зберігання | uk |
dc.subject | cucumber | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | antioxidant | uk |
dc.subject | commercial quality | uk |
dc.subject | the natural decline in mass | uk |
dc.subject | storage temperature | uk |
dc.title | Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів | uk |
dc.title.alternative | Effect of exogenous antioxidants on the duration of storage and yield marketable products of cucumber | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.