Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Рriss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T09:03:20Z | - |
dc.date.available | 2018-07-24T09:03:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Продовольча індустрія АПК;№ 5 | - |
dc.subject | мікробіологічні хвороби | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | microbiological diseases | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | antioxidants | uk |
dc.subject | heat treatment | uk |
dc.title | Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання | uk |
dc.title.alternative | Microbiological diseases during storage of vegetables | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.