Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorРriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2018-07-24T09:03:20Z-
dc.date.available2018-07-24T09:03:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПродовольча індустрія АПК;№ 5-
dc.subjectмікробіологічні хворобиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectmicrobiological diseasesuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectheat treatmentuk
dc.titleМікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберіганняuk
dc.title.alternativeMicrobiological diseases during storage of vegetablesuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf582.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.