Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4332
Назва: Technology of fresh herbs storage using hydrogel and antioxidant composition
Автори: Priss, Оlesia
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Євлаш, В. В.
Eвлаш, В. В.
Yevlash, V.
Ключові слова: storage;сulinary herbs;leafy greens;hydrogel;antioxidants;marketable quality;ascorbicacid;chlorophylls;carotenoids
Дата публікації: 2017
Серія/номер: Food and Environment Safety;Vol. XVI, Is. 4
Короткий огляд (реферат): EN:There is a stable consumer demand for fresh culinary herbs. Also, the greenery contains a large number of valuable phytonutrients. Despite high efficiency and increasing annual production of fresh herbs, the problem of preserving their quality in the post-harvest period remains unresolved. Because of the high specific surface area of evaporation, in the green crops droop quickly, they lose their marketable quality, and, as a result, the level of profitability of greenery production in general is being reduced. It is necessary to use new effective approaches to leafy greens storage in order to reduce product losses during transportation and storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4332
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf516.3 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.