Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorБурдіна, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorБурдина, Ирина Александровна-
dc.contributor.authorBurdina, Iryna-
dc.date.accessioned2018-07-16T12:01:45Z-
dc.date.available2018-07-16T12:01:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327-
dc.description.abstractEN: Effect of substrate component composition on accumulation of biologically active substances with antioxidant properties in basil was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates accumulation of poliphenols, ascorbic acid, carotenoids and essential oils in basil.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 140-149)-
dc.subjectсубстратuk
dc.subjectвасилькиuk
dc.subjectпаліфенолиuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.subjectефірна оліяuk
dc.titleВплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуuk
dc.title.alternativeВлияние компонентного состава субстрата на биологически активные вещества антиоксидантного типа в зелени базиликаuk
dc.title.alternativeEffect of the substrate composition on biologically active substances with antioxidant рroperties in basiluk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf741.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.