Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Бурдіна, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Бурдина, Ирина Александровна | - |
dc.contributor.author | Burdina, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-16T12:01:45Z | - |
dc.date.available | 2018-07-16T12:01:45Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327 | - |
dc.description.abstract | EN: Effect of substrate component composition on accumulation of biologically active substances with antioxidant properties in basil was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates accumulation of poliphenols, ascorbic acid, carotenoids and essential oils in basil. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 140-149) | - |
dc.subject | субстрат | uk |
dc.subject | васильки | uk |
dc.subject | паліфеноли | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | каротиноїди | uk |
dc.subject | ефірна олія | uk |
dc.title | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку | uk |
dc.title.alternative | Влияние компонентного состава субстрата на биологически активные вещества антиоксидантного типа в зелени базилика | uk |
dc.title.alternative | Effect of the substrate composition on biologically active substances with antioxidant рroperties in basil | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.