Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолох, Анатолій Михайлович-
dc.contributor.authorВолох, Анатолий Михайлович-
dc.contributor.authorVolokh, Anatolii-
dc.date.accessioned2018-06-27T06:07:57Z-
dc.date.available2018-06-27T06:07:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4199-
dc.description.abstractВ останні роки в багатьох розвинених країнах сформувалася особлива філософія "Organik", яка передбачає вживання в їжу продуктів, вирощених без використання мінеральних добрив, пестицидів, стимуляторів росту тощо. В цьому плані особливе місце займає м'ясо диких копитних, яке відрізняється високою харчовою цінністю і низьким вмістом холестерину - небеспечного для розвитку атеросклерозу в людини. Тому воно реалізується за дуже високою ціною, що є важливим стимулом для напіввільного вирощування насамперед благородного оленя і лані.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesV Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю : збірник наукових праць; С. 149-
dc.subjectмінеральні добриваuk
dc.subjectпестицидівuk
dc.subjectстимулятори ростуuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectхолестеринuk
dc.subjectоленьuk
dc.subjectланьuk
dc.subjectкопитніuk
dc.titleНапіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливствуuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Геоекологія та землеустрій

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.