Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4110
Назва: | Практикум з ремонту обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Ялпачик, Федір Юхимович Ялпачик, Федор Ефимович Yalpachyk, Fedir Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Ключові слова: | техніка безпеки;технічне обслуговування;капітальний ремонт;поточний ремонт;експлуатація обладнання;агрегати;наладка;обкатка;план;графік |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація уявлень про засоби і технології ремонту технологічного обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок виконання ремонтних операцій, дослідницької роботи та уміння надавати конкретні рекомендації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4110 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Практикум-з-ремонту-обладнання-переробних-і-харчових-виробництв1.pdf | 12.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.