Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4092
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарусова, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorТарусова, Наталья Васильевна-
dc.contributor.authorTarusova, Natalia-
dc.contributor.authorКущенко, М. В.-
dc.contributor.authorНиконенко, В. В.-
dc.date.accessioned2018-06-20T10:51:05Z-
dc.date.available2018-06-20T10:51:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4092-
dc.description.abstractПлоди сливи характеризуються високим вмістом та збалансованим співвідношенням цукрів, кислот, мінеральних речовин, вітамінів. В залежності від сорту та умов вирощування слива має в своєму складі від 2 до 20 мг/100 г вітаміну С. Термін зберігання плодів сливи обмежений, при тривалому зберіганні плоди поступово втрачають біологічну цінність, руйнується вітамін С. Вважають, що стійкість аскорбінової кислоти в період зберігання в значній мірі залежить від лежкоздібності плодів: чим менше сорт здатен до зберігання, тим швидше йде в ньому спад вітаміну С. Тому пріоритетного значення набуває розробка ефективних методів, які дозволяють збільшити тривалість зберігання плодів сливи, при цьому максимально зберігаючи їх природні властивості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасний світ як результат антропогенної діяльності : Всеукраїнська наукова інтернет-конференція ( Мелітополь, 10-12 жовтня 2017 р.);С. 106-108-
dc.subjectплодиuk
dc.subjectсливаuk
dc.subjectтермін зберіганняuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectсортиuk
dc.subjectметодиuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectвикористанняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.titleДинаміка вмісту вітаміну С у плодах сливи за обробки розчином наночасток металівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Геоекологія та землеустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тарусова 9-10.pdf3.84 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.