Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorЯлпачик, Федір Юхимович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Федор Ефимович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Fedir-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorБуденко, Сергій Федорович-
dc.contributor.authorБуденко, Сергей Федорович-
dc.contributor.authorBudenko, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2018-06-20T10:37:19Z-
dc.date.available2018-06-20T10:37:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4090-
dc.description.abstractОсновною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація уявлень про процеси і апарати переробних та харчових виробництв, придбання навичок виконання налагоджувальних операцій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий будинок Мелітопольської міської друкарніuk
dc.subjectохорона праціuk
dc.subjectмолоткові дробаркиuk
dc.subjectподрібнення сировиниuk
dc.subjectоцінка якостіuk
dc.subjectпроцес пресуванняuk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectметод фільтруванняuk
dc.subjectлопатева мішалкаuk
dc.subjectкоефіцієнт тертяuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.titleЛабораторний практикум з дисципліни „процеси і апарати“: навчальний посібникuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчальні видання

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.