Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарусова, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Тарусова, Наталья Васильевна | - |
dc.contributor.author | Tarusova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T10:33:23Z | - |
dc.date.available | 2018-06-20T10:33:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4089 | - |
dc.description.abstract | Плоди сливи хaрaктeризуються високими смaковими якостями в поєднaннi з бiологiчною цiннiстю тa являються одним з компонeнтiв збaлaнсовaного хaрчувaння людини. Aлe пeрiод їх споживaння носить ярко вирaжeний сeзонний хaрaктeр. Тривaлiсть збeрiгaння у холодильнiй кaмeрi стaновить 15 – 40 дiб в зaлeжностi вiд сорту. Тому, прiоритeтного знaчeння нaбувaє розробкa eфeктивних мeтодiв, якi дозволяють збiльшити тривaлiсть збeрiгaння плодiв сливи, з мaксимaльним збeрeжeнням при цьому їх природних влaстивостeй. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасна наука: тенденції і перспективи : матеріали internet-конференції (Мелітополь, 15-19 травня 2017 р. );С. 320-322 | - |
dc.subject | слива | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | тривалість зберігання | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | нанотехнології | uk |
dc.subject | антистресові препарати | uk |
dc.subject | сорти слив | uk |
dc.subject | температура зберігання | uk |
dc.title | Обробка плодів сливи розчином наночасток металів для подовження терміну зберігання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Геоекологія та землеустрій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тарусова320-322.pdf | 535.65 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.