Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T11:12:22Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T11:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059 | - |
dc.description.abstract | UK: В статті наведені основні принципи та підстави, обгрунтовано необхідність для впровадження дуальної форми навчання для посилання практичної направленості вищої освіти. Розглянуті особливості підготовки за дуальною системою здобудачів вищої освіти за спеціальністю "Харчові технології" у Таврійському державному агротехнологічному університеті. EN: The article presents the main principles and grounds, the necessity for introducing a dual form of education to enhance the practical orientation of higher education. The peculiarities of preparation by the dual system of higher education graduates in the specialty "Food Technologies" at the Tavria State Agrotechnological University are considered. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 21 | - |
dc.subject | дуальна система | uk |
dc.subject | вища освіта | uk |
dc.subject | практичнанапрвленість | uk |
dc.subject | харчові технології | uk |
dc.subject | навчальний процес | uk |
dc.subject | студенти | uk |
dc.subject | індивідуальний графік | uk |
dc.subject | навчальні плани | uk |
dc.subject | dual system | uk |
dc.subject | higher education | uk |
dc.subject | practical orientation | uk |
dc.subject | food technologies | uk |
dc.title | Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології" | uk |
dc.title.alternative | Dial education system at the preparation of qualified specialists on food technologies | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31-217-220.pdf | 214.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.