Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:12:22Z-
dc.date.available2018-06-19T11:12:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059-
dc.description.abstractUK: В статті наведені основні принципи та підстави, обгрунтовано необхідність для впровадження дуальної форми навчання для посилання практичної направленості вищої освіти. Розглянуті особливості підготовки за дуальною системою здобудачів вищої освіти за спеціальністю "Харчові технології" у Таврійському державному агротехнологічному університеті. EN: The article presents the main principles and grounds, the necessity for introducing a dual form of education to enhance the practical orientation of higher education. The peculiarities of preparation by the dual system of higher education graduates in the specialty "Food Technologies" at the Tavria State Agrotechnological University are considered.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 21-
dc.subjectдуальна системаuk
dc.subjectвища освітаuk
dc.subjectпрактичнанапрвленістьuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectнавчальний процесuk
dc.subjectстудентиuk
dc.subjectіндивідуальний графікuk
dc.subjectнавчальні планиuk
dc.subjectdual systemuk
dc.subjecthigher educationuk
dc.subjectpractical orientationuk
dc.subjectfood technologiesuk
dc.titleДуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"uk
dc.title.alternativeDial education system at the preparation of qualified specialists on food technologiesuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31-217-220.pdf214.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.