Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.editorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2018-06-12T08:52:15Z-
dc.date.available2018-06-12T08:52:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955-
dc.description.abstractАналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію. За результатами досліджень розроблено нормативно-технічну документацію, отримано деклараційний патент.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДонНУЕТuk
dc.relation.ispartofseriesОбладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;Вип. 26-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectмікробіологічні показникиuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectдинамікаuk
dc.subjectбактеріїuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectнизькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectвплив заморожуванняuk
dc.titleЗміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.