Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2018-06-12T08:25:50Z-
dc.date.available2018-06-12T08:25:50Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951-
dc.description.abstractUK: Розглянута патогенна мікрофлора поверхні заморожених кабачків. Вивчено кількісний склад мікроорганізмів різних сортів кабачків у процесі заморожування та подальшого низькотемпературного зберігання. RU: Рассмотрены вредные микроорганизмы, населяющие поверхность замороженных продуктов. Выучена микрофлора разных сортов кабачков в процессе замораживания и длительного сохранения. EN: Harmful microorganisms inhabiting the surface of the frozen products are considered. Microflora of different sorts of squash is trained in the process of freezing and protracted saving.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛНАУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць Луганського національного аграрного университету;№ 87-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectнизькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectмікрофлораuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectвластивостіuk
dc.subjectсорти кабачківuk
dc.subjectстадія технічної зрілостіuk
dc.titleВплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачківuk
dc.title.alternativeВлияние замораживания и низкотемпературного хранения на эпифитную микрофлору кабачковuk
dc.title.alternativeInfluence of freezing and low temperature storage on epiphyte microflora of squashuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.