Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-12T08:25:50Z | - |
dc.date.available | 2018-06-12T08:25:50Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951 | - |
dc.description.abstract | UK: Розглянута патогенна мікрофлора поверхні заморожених кабачків. Вивчено кількісний склад мікроорганізмів різних сортів кабачків у процесі заморожування та подальшого низькотемпературного зберігання. RU: Рассмотрены вредные микроорганизмы, населяющие поверхность замороженных продуктов. Выучена микрофлора разных сортов кабачков в процессе замораживания и длительного сохранения. EN: Harmful microorganisms inhabiting the surface of the frozen products are considered. Microflora of different sorts of squash is trained in the process of freezing and protracted saving. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЛНАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного университету;№ 87 | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | низькотемпературне зберігання | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | мікрофлора | uk |
dc.subject | поживні речовини | uk |
dc.subject | властивості | uk |
dc.subject | сорти кабачків | uk |
dc.subject | стадія технічної зрілості | uk |
dc.title | Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків | uk |
dc.title.alternative | Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на эпифитную микрофлору кабачков | uk |
dc.title.alternative | Influence of freezing and low temperature storage on epiphyte microflora of squash | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1. Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків.pdf | 241.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.