Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylouk
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександровичuk
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandruk
dc.date.accessioned2018-06-11T12:21:27Z-
dc.date.available2018-06-11T12:21:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937-
dc.description.abstractUK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesОНАХТ;Вип. 43-
dc.subjectаналітичні залежностіuk
dc.subjectструминна гомогенізаціяuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectжирова фазаuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectжирова кулькаuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectкритерій Ньютонаuk
dc.subjectкритерій Вебераuk
dc.titleАналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершківuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.