Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | uk |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | uk |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | uk |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-11T12:21:27Z | - |
dc.date.available | 2018-06-11T12:21:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | ОНАХТ;Вип. 43 | - |
dc.subject | аналітичні залежності | uk |
dc.subject | струминна гомогенізація | uk |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | жирова фаза | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | жирова кулька | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | критерій Ньютона | uk |
dc.subject | критерій Вебера | uk |
dc.title | Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5.Самойчук.К.О Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків.pdf | 288.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.