Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Ф. Ю.-
dc.contributor.authorФучаджи, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorФучаджи, Наталья Александровна-
dc.contributor.authorFuchadzhy, Natalia-
dc.contributor.authorМілаєва, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorМилаева, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorMilaieva, Iryna-
dc.date.accessioned2018-06-11T08:10:23Z-
dc.date.available2018-06-11T08:10:23Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена визначенню ролі подрібнення у процесі приготування корму для годівлі тварин. EN: The article is dedicated to determination of a role of cutting in the animals food preparation process.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 10, т. 3-
dc.subjectнасінняuk
dc.subjectфуражне зерноuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectкормuk
dc.subjectгодівля тваринuk
dc.subjectвикористання насінняuk
dc.subjectсобівартість вироблених кормівuk
dc.subjectвикористання концентратівuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectхарактеристики процесу подрібненняuk
dc.titleЗначення подрібнення у приготуванні корму для тваринuk
dc.title.alternativeImportance of cutting in the preparation of food for animalsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.