Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Муравйов, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-11T06:22:10Z | - |
dc.date.available | 2018-06-11T06:22:10Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909 | - |
dc.description.abstract | UK: Стаття присвячена визначенню параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів на основі експериментальних досліджень. RU: Статья посвящена определению параметров течения вязко-пластической жидкости при объемном формировании пищевых продуктов. EN: In this work is considered the determination of the flow parameters of a viscous-plastic fluid in the volumetric formation of food products. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 18, т. 1 (С. 318-325) | - |
dc.subject | формування | uk |
dc.subject | об'ємний друк | uk |
dc.subject | швидкість витікання | uk |
dc.subject | динамічна в'язкість | uk |
dc.subject | об'ємна витрата | uk |
dc.subject | технології об'ємного друку (3D) | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | дослідження параметрів | uk |
dc.title | Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Определение параметров течения вязко-пластичной жидкости при объемном формировании продуктов питания | uk |
dc.title.alternative | Determination parameters viscous-plastic liquid for volume formation of power food products | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10. Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри обємному формуванні харчових продуктів.pdf | 607.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.