Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorМуравйов, А. М.-
dc.date.accessioned2018-06-11T06:22:10Z-
dc.date.available2018-06-11T06:22:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909-
dc.description.abstractUK: Стаття присвячена визначенню параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів на основі експериментальних досліджень. RU: Статья посвящена определению параметров течения вязко-пластической жидкости при объемном формировании пищевых продуктов. EN: In this work is considered the determination of the flow parameters of a viscous-plastic fluid in the volumetric formation of food products.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 18, т. 1 (С. 318-325)-
dc.subjectформуванняuk
dc.subjectоб'ємний друкuk
dc.subjectшвидкість витіканняuk
dc.subjectдинамічна в'язкістьuk
dc.subjectоб'ємна витратаuk
dc.subjectтехнології об'ємного друку (3D)uk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectдослідження параметрівuk
dc.titleВизначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктівuk
dc.title.alternativeОпределение параметров течения вязко-пластичной жидкости при объемном формировании продуктов питанияuk
dc.title.alternativeDetermination parameters viscous-plastic liquid for volume formation of power food productsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.