Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorМуравйов, А. Н.-
dc.date.accessioned2018-06-08T11:49:03Z-
dc.date.available2018-06-08T11:49:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження. RU: Работа посвящена методике экспериментального определения напряжения смещения, скорости сдвига, вязкости и объемного расхода вязко-пластической жидкости при ее движении в каналах объемного формирователя и разработке принципиальной схемы экспериментальной установки для их исследования. EN: Іs devoted to the methods of experimental determination of shear stress, shear rate, viscosity and volumetric flow visco-plastic fluid in its motion shaper surround channels, and the development of the concept of the experimental setup for their research.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 86-89)-
dc.subjectустановкаuk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjectканалuk
dc.subjectв'язкістьuk
dc.subjectпластичністьuk
dc.subjectтискuk
dc.subjectдрукuk
dc.subjectформувачuk
dc.subjectпродуктuk
dc.subjectнапругаuk
dc.subjectзрушенняuk
dc.subjectшвидкістьuk
dc.titleМетодика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктівuk
dc.title.alternativeМетодика определения основных параметров объемной печати пищевых продуктовuk
dc.title.alternativeMethod of determining the basic parameters of volume printing fooduk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.