Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Муравйов, А. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-08T11:49:03Z | - |
dc.date.available | 2018-06-08T11:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905 | - |
dc.description.abstract | UK: Робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження. RU: Работа посвящена методике экспериментального определения напряжения смещения, скорости сдвига, вязкости и объемного расхода вязко-пластической жидкости при ее движении в каналах объемного формирователя и разработке принципиальной схемы экспериментальной установки для их исследования. EN: Іs devoted to the methods of experimental determination of shear stress, shear rate, viscosity and volumetric flow visco-plastic fluid in its motion shaper surround channels, and the development of the concept of the experimental setup for their research. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 86-89) | - |
dc.subject | установка | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | канал | uk |
dc.subject | в'язкість | uk |
dc.subject | пластичність | uk |
dc.subject | тиск | uk |
dc.subject | друк | uk |
dc.subject | формувач | uk |
dc.subject | продукт | uk |
dc.subject | напруга | uk |
dc.subject | зрушення | uk |
dc.subject | швидкість | uk |
dc.title | Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Методика определения основных параметров объемной печати пищевых продуктов | uk |
dc.title.alternative | Method of determining the basic parameters of volume printing food | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7. Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктів.pdf | 461.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.