Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктів

Анотація

UK: Робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження. RU: Работа посвящена методике экспериментального определения напряжения смещения, скорости сдвига, вязкости и объемного расхода вязко-пластической жидкости при ее движении в каналах объемного формирователя и разработке принципиальной схемы экспериментальной установки для их исследования. EN: Іs devoted to the methods of experimental determination of shear stress, shear rate, viscosity and volumetric flow visco-plastic fluid in its motion shaper surround channels, and the development of the concept of the experimental setup for their research.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By