Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2018-06-08T09:59:44Z-
dc.date.available2018-06-08T09:59:44Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893-
dc.description.abstractUk: Робота присвячена комплексній оцінці і обгрунтування критеріїв придатності районованих і перспективних сортів винограду, вирощених в степовій зоні України до низькотемпературного заморожування. Ru: Работа посвящена комплексной оценке и обоснованию критериев пригодности районированных и перспективных сортов винограда, выращенных в степной зоне Украины к низкотемпературному замораживанию. En: Results concerning studying the operability, zoned varieties and promising varieties of a table grape of austral steppe of Ukraine to low-temperature freezing and long-term storage on organoleptic and physicobiological indexes (size of loss of juice, the sum of saccharums, titrated acids, vitamin C, the sum of phenolic materials, oxidoreductases) are submitted.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиїв: Національний аграрний університетuk
dc.subjectстоловый виноградuk
dc.subjectнизкотемпературное замораживаниеuk
dc.subjectдегустационная оценкаuk
dc.subjectфенольные веществаuk
dc.subjectпектиновые веществаuk
dc.subjectоксидоредуктазыuk
dc.subjectдефростацияuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjecta table grapeuk
dc.subjecta varietyuk
dc.subjectlow-temperature freezinguk
dc.subjecttasting assessmentuk
dc.subjectsize of loss of juiceuk
dc.subjectphenolic materialsuk
dc.subjectoxidoreductasesuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk
dc.subjectвеличина втрати сокуuk
dc.subjectоксидоредуктазиuk
dc.subjectфенольні сполукиuk
dc.subjectнизькотемпературне заморожуванняuk
dc.titleОбгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15uk
dc.title.alternativeОбоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживаниюuk
dc.title.alternativeSubstantiation of criteria suitability for a table grape to low-temperature freezinguk
dc.typeAutoreferatuk
Appears in Collections:Дисертації, автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25 Автореферат Кюрчева Л.Н..pdf3.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.